Tom L. Nilsen

Fokus:
Konserter, Musikk, Live Eventer

Annet:
Portretter, Landskap, Retouch

Minner om opphavsrett på alle bilder. Nedlasting eller bruk av innhold må, før bruk, klareres med Tom L. Nilsen

copyrighted_www.tomlnilsen.no.jpg

Tom L. Nilsen FVP
foto@tomlnilsen.no
40 600 678
Organisasjonsnummer:
997 504 313

Dagen da alt...

Dagen da alt...

...gikk galt? (se video under) Ok.. hvorfor gikk det "galt" og hva skjedde?

Planen var denne; jeg og min venn Tommy var ute på en kjøretur i går for å ta en runde på øya og bare se oss litt rundt. Jeg er så klart på superjakt etter noe å ta bilde av, mens Tommy som har vært her før forteller i vei om hva det ene etter det andre stedet heter (skal ha for innsatsen) Jeg er litt skuffa egentlig, fordi.. ingenting stikker seg ut, foruten dette ene treet som stod alene på en strand:

Utstyr og innstillinger: Nikon D810, Nikon 24-70 2.8, stativ, fjernkontroll. Raw, 24mm, 1/800 sekunder, f/5,6, iso 64. Etterarbeid i Lightroom. Småpuss i Photoshop.

Jeg tenkte at dette må jeg gi en sjanse. Jeg sjekket værmeldingen i dag tidlig, det så bra ut og jeg dro selvfølgelig tilbake med Lee filter, full pakke og tenkte at nå skal jeg big-stoppe dette treet herifra og til Mars. Men, det blåste veldig og det ble ikke spesielt bra. Så.. mens jeg stod der og ventet på at solen skulle gå ned og krysset alt jeg hadde av fingre og tær for at vinden kanskje skulle roe seg, så tok jeg en timelapse:

Mindre vind ble det ikke og heller ingen lang eksponering - som jeg hadde gledet meg til. Skuffende etter så mange timer. Småsyk da jeg våknet i morrest var jeg også. Våknet i våte sengeklær, vondt i kroppen, svett og kald... typisk på ferie eller hva... catching my drift? Men da jeg kom hjem til hotellet og satt sammen denne videoen, ble jeg ganske fornøyd likevel. Ingen lang eller nødvendigvis outstanding timelapse, men.. det var sånn det var å være der.

Canada 2017

Canada 2017

Bilder til salgs

Bilder til salgs

0