Tom L. Nilsen

Fokus:
Konserter, Musikk, Live Eventer

Annet:
Portretter, Landskap, Retouch

Minner om opphavsrett på alle bilder. Nedlasting eller bruk av innhold må, før bruk, klareres med Tom L. Nilsen

copyrighted_www.tomlnilsen.no.jpg

Tom L. Nilsen FVP
foto@tomlnilsen.no
40 600 678
Organisasjonsnummer:
997 504 313

Canada 2017

Canada 2017

Ingen tur til Canada | 14.04.17

Siste nytt. Det blir dessverre ingen tur til Canada. I alle fall ikke i 2017. Turen er avbestilt. Det er ikke alt man rår over selv, og det ble litt slik denne gangen dessverre.


Leiebil på plass | 22.12.16

Thank you for booking, Mr Tom L. Nilsen

Da var også leiebil på plass. Begynner å ligne noe dette her :) Det ble en nydelig liten sak (Ford Explorer) med god plass bak. Praktisk av flere årsaker + jeg kan sove bak om jeg må (noe jeg helt sikkert kommer til å gjøre innimellom). Fri km og full forsikring selvfølgelig, inkludert tyveri, lakk- og dekkskader.

Har leid bilen for hele oppholdet, foruten de to første dagene da jeg skal bo på hotell i Calgary sentrum, kjøpe inn litt utstyr, nyte livet og bare drive dank før jeg setter kursen mot the canadian rocky mountains :)


Innkjøp av utstyr til turen | 20.12.16

Buksen er fra Crye Precision som leverer utstyr bl.annet til det amerikanske forsvaret (jeg forventer kvalitet). Det fine er at den kommer med knebeskyttere som er utrolig praktisk. Buksen har også 10 lommer (lommer får man aldri nok av).

Soveteltet (Travelsafe myggtelt) ser utrolig praktisk ut. Ikke bare kan jeg sove med det i teltet, jeg kan bruke det uten telt også + i bilen. Ikke bare beskytter det for mygg, men selvfølgelig andre "småjævler" (som jeg liker å kalle dem) også.

Jeg glemmer aldri en natt jeg hadde i Nepal. Sliten etter å ha gått i fjellene. Leide meg rom på en fjellstue. Kvaliteten på rommet var rimelig spartansk. Det var masse edderkopper og annet "krimskrams" i rommet, som hang ned fra taket og krøp på veggene. På den ene veggen kunne jeg se ut gjennom et lite hull. Tror dere jeg fikk mye søvn den natten? Selvfølgelig ikke.

Søvn er utrolig viktig på slike turer. Ikke bare for å være opplagt og nyte turen, men for å ta gode avgjørelser også. Jeg har noen slike "mygg"-løsninger fra før, men dette soveteltet ser ut til å være den beste løsningen jeg har kommet over, så det er ingen tvil om at dette vil jeg ha.

Legger ut mer når jeg får varene.


Fotograf i Canada | Just another day???

Hvor mange bjørner kan dere telle på slutten? :)


Reisebøker | 12.12.16

Jeg prøver alltid å bestille tur lang tid i forveien. Gjerne 5-6 måneder før. Fordelen med det er selvfølgelig at jeg får god tid tid å planlegge, men ikke minst, noe å se frem til og glede meg til også. Jeg reiser ikke til Canada før i juni, men i hodet mitt har turen allerede begynt.

Det finnes masse god informasjon på nettet, men jeg liker å kjøpe reisebøker som jeg gjerne tar med meg på turen også. Foruten god og relevant informasjon om stedet jeg skal til er bøkene fine å ha som minner i ettertid. Jeg har begynt å få en del slike bøker nå, og det er morsomt å bla i dem, lese notater jeg har gjort, hilsner fra folk jeg har møtt på veien osv.

Disse bøkerne har jeg kjøpt på Nomaden i Oslo. Jeg kjøper alltid så nye bøker som overhodet mulig, slik at jeg er sikret å få oppdatert informasjon.


Canada 2017 | 6.12.16

Årets fototur 2017 går til Canada. Flybilletter bestilt og betalt. 4 uker i juni og juli. En livslang drøm har blitt en realitet og her snakker vi bucket list nivå lang vei :)

Jeg flyr med KLM begge veier. På vei til Calgary må jeg innom Amsterdam og Seattle, på vei hjem er det kun Amsterdam. Planen er å bo noen dager på hotell i Calgary først, kjøpe inn nødvendig utstyr og hente leiebil. Planen er å leie en stor bil slik at jeg kan sove bak. Har ikke bestilt enda, men ser at en SUV kommer på rundt 12-15'000 kroner for 25 dager. Dette er overkommelig og ikke minst blir jeg veldig fleksibel med tanke på vær og foto.

En liten (stor) takk til min arbeidsgiver med Kaasa i spissen som gjør slike turer mulig for meg!

Postkort 2018

Postkort 2018

Dagen da alt...

Dagen da alt...

0