Tom L. Nilsen

Fokus:
Konserter, Musikk, Live Eventer

Annet:
Portretter, Landskap, Retouch

Minner om opphavsrett på alle bilder. Nedlasting eller bruk av innhold må, før bruk, klareres med Tom L. Nilsen

copyrighted_www.tomlnilsen.no.jpg

Tom L. Nilsen FVP
foto@tomlnilsen.no
40 600 678
Organisasjonsnummer:
997 504 313

Bilder til salgs

Bilder til salgs

Alle bildene under "Bilder til salgs" er tatt av meg.

Betalingsløsningen er gjennom www.stripe.com som er en sammarbeidspartner med min nettsideleverandør. Løsningen er prøvd flere ganger uten noen form for problemer og jeg har heller ikke fått tilbakemeldinger om at det skal være noen utfordringer med den.

En ting jeg har fått spørsmål om er at fargene på en nedlastet fil så sterke ut. Det viste seg at skjermen vedkommende hadde ikke var kalibrert. Kontrastinnstillingene til enkelte skjermer kan også være unormalt sterke. Jeg jobber med en skjerm som har 100% fargedekning. Vanlige skjermer har sjelden dette. I tillegg bruker jeg et kalibreringsprogram som gjør at jeg hele tiden jobber med riktige farger. Du kan derfor være trygg på at du vil få riktige farger på printen. Du må ikke endre på fargene selv.

Filen du laster ned er laget for printing. Du kan kanskje oppleve at bildet er lysere enn normalt når du ser det på skjermen din. Dette er bevisst og helt vanlig for en printfil.

Når det gjelder størrelse på print så er det en grunn til at jeg har lagt ut bildet over. Alle bildene jeg har lagt ut for salg er så store at du kan fylle en vegg - bokstavelig talt.

Når det gjelder bilder av artister er ingen av disse for salg.

Skulle du av en eller annen grunn oppleve at noe ikke stemmer, har du noen du vil spørre om, lurer på.. egentlig hva som helst.. ta kontakt her.

Dagen da alt...

Dagen da alt...

Grenseløsfestivalen

Grenseløsfestivalen

0